Endelig…

I dag ser det faktisk ut til at solguden skal forbarme seg over oss etter alt regnet som har vært i den siste tiden. Kom hjem fra Skeikampen til det samme regnværet som var da jeg dro. Merkelig…nå kan det umulig være mere regn igjen der oppe eller hva???

Det er yterst skjelden jeg ikke tar meg tid til å blogge i løpet av dagen, men i går ble det hektisk nok til at hele greia gikk i glemmeboken. Det var flyttedag for Hege og Bjørnar og de tre små skulle være hos meg. Nå hadde jeg alliert meg med Anne – Lise som var snill nok til å bistå meg hele dagen. 7 bleiskift på en og 4 på den andre senere,   Andreas som ville ha oppmerksomhet og to 4 uker gamle som ikke ville sove kom Gerd og Kjell til middag. Klokka ett i natt da de dro hjem kolapset vi på sofaen. Det rare er at når mine barn var små var det aldri slitsomt. Når det er sagt er jeg så takknemlig for å få være med barnebarna, så hva gjør det vel at det til tider kan være litt slitsomt. Jeg ville ikke unnhvert et eneste lille øyeblikk.  

Mye moro ryr ut av en barnemunn. Andreas på to år ringte meg å fortalte at han var redd syveran, nå er han for tiden i det modus at ting er skummelt, men syveran, det kunne ikke stemme. Ved forsiktig tilnærming til saken kom det etter hvert frem at det var syveran oppi i himmelen. (Skyan) Så har han også funnet et glimrende tiltak til alt han ikke liker eller er redd. Mormor må ta det bort…..

Andreas er redd frøan, mormor som trodde kanskje det var lurt å forklare den håpefulle hva et frø var, hvor de kom fra og at frø var bra…… utløste et lite minutt med tankevirksomhet før han viste  svaret på det problemmet. Mormor ta bort træet.

3 kommentarer
  1. Mye morsomt disse ungene har å si! Det blir herlige minner av slikt 🙂 Ha en solfylt dag du også.

  2. Du må skrive ned slike morsome utsagn fra Andreas.
   Når det gjelder resten forstår eg deg godt,hadde mine 2 på besøk i går og kan ikke huske att eg måtte springe så masse etter mine 4.
   Men det har helt sikkert noe med alderen å gjøre,og att barnebarna låner vi bare,jeg er iallefall reddere for dem en eg var når mine vokste opp.
   Du får kose deg i sola i dag og nyte freden

  3. Ja godt og se sola noen timer, for her ble det plutselig overskyet igjen.
   Ufoen forsvant:)
   Ønsker deg en fin dag videre:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg