Borte bra….

Borte bra, men hjemme best sies det….. og de som sier det snakker sant. Kanskje er det slik at man må bort innimellom, få nye inntrykk, oppleve og sanse andre ting og nye mennesker for helt å kunne sette pris på hverdagen hjemme hos seg selv. Turen til Skeikampen var i hvert fall fantastisk, det å kunne oppleve så mye sammen med så mange trivelige folk, bli kjent med nye mennesker i aldersgruppen 60-90, jeg ville ikke ha unnvært det.

Siste kvelden med gjengen hadde vi trekkspillmusikk og allsang, tre av oss startet opp sammen med musikeren og sang av full hals, etter hvert var hele gjengen med og vi fikk en skikkelig trivelig kveld. Mange av de som var med oss synger i kor så det ble til sammen et fint blandet kor, noen sang med fyldige fine sangstemmer, andre, deriblandt meg selv så godt man kunne i forhold til sine forutsetninger. Til sammen ble det da rimelig bra.

Desverre gikk det litt galt på veien hjem i går da en av de eldste på bussen måtte hentes i ambulanse og kjøres til sykehuset. Heldigvis ringte hans kone til meg i går kveld og så at det ikke var livstruende, men jeg inntil da noen timer i uro for hvordan det skulle gå.

I dag er jeg glad for å være hjemme igjen hos Jarle og Terry. Hvorav en i skrivende stund er på jobb, mens den firbente fotfølger meg, redd for at matmor skal bli borte igjen. Men før jeg sykler til behandling skal jeg i hvert fall ta han med på en lang god tur i regnværet.

Så til dagens Barbara, enkelte dager står det noe som finner gjenklang hos meg.

"Øyeblikk av lykke – disse øyeblikkene
når du føler at du virkelig lever
– finnes. De svømmer forbi oss hver dag
som skinnende, glatte fisker som
bare venter på å bli fange".

Alice Stenback

Under turen fanget jeg da noen. Hvordan er det med dere, synes dere det er godt å komme hjem etter noen dager borte???

4 kommentarer
  1. Virkelig bra barbara innlegg i dag,det er så sant som det er skrevet.
   Det setter en støkk i en når noe hender en venn,det er godt at det ikke var livstruende.
   Jeg elsker å reise på tur,gleder meg sinsykt mye til cruise i november,men det beste av alt er å komme heim igjen ,finne hverdagen og bare nyte minnene,da er det viktig at en har tatt masse bilder.
   Velkommen heim,kos deg nå selv om det regner

  2. Godt å høre at det ikke var livstruende for hun som ble kjørt til sykehuset!
   Høres ut som dere tross alt har hatt en kjempeflott tur med mange fine opplevelser. 🙂

  3. NOEN ganger er det godt å komme hjem. Jeg tror jeg lider av at jeg ikke er lenge nok borte, og stort sett ønsker å bli der jeg er! 🙂
   Men når jeg en sjelden gang har vært lenge nok borte, så er det godt å komme hjem. – og det er rart å oppdage hvordan huset egentlig lukter! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg