Mhhhhh….mhhhh. .godt ja….

Skuldrene, selv om de kjennes rimelig støle, er senket ca. 10 cm, kroppen kjennes noen kilo lettere, pulsen er i hvilemodus, blodtrykket er på et greit nivå….jeg har kommet på hytta. Det regner, men det gjør ingen ting, det er fyrt opp i peisen, vi har spist nydelig svinebiff med sopp og ris, skal ha luksuskrokanis til dessert, kaffen er på gang og kaffelukten sprer seg på Lista, hva mer kan jeg ønske meg.

Det var min far og mor som bygde hytta i hine dager, for ganske mange år siden tok vi over, her er ikke kommet store forandringer etter det. Nytt kjøkken og ny platting ute er alt vi har og vise for oss, men det er likevel drømmeplassen. Navnet fikk det etter at min far hver gang noe ikke stemte helt ville velge en lettvint løsning og sette på en list. Ergo Lista…Nå kunne vi vel ha klart oss selv om det var litt flottere, men vi orker ikke bruke helger og ferier til oppussing når vi har godt av rekresasjon.

I morgen er det planer om å grunnsmøre båten og så må den vist av en eller annen grunn vaskes og poleres. Skjønner ikke helt vitsen, den skal jo ut på sjøen, utsettes for vind og vær og forhåpentligvis mange kilo med fisk. Men båten er Jarles domene og jeg utfordrer ikke hans nødvendigheter. Må han så må han….

4 kommentarer
  1. Høres ut som du har tatt til fornuft,nemlig å puste ut og bare nyte livet.
   Jeg har båt og det er veldig viktig å vaske den ,vi har tatt vår opp på gården og vasket med kraftvask og høgtrykkspyler og så skal et lite sår pusses og smøres og ny propell måtte bestilles.Det er ikke noe hyggelig å fiske i en skitten båt som desuten kan få både soppskade og innbarkett gammel skit som er uråd å få bort om en ikke steller den hvert år.Polering beskytter bil og båt så det blir lettere å holde rent.Du skal se at det blir masse deilig fisk i fryseren og kaffelukta frista nå

  2. Hytta deres er et sant paradis Siv. Hvorfor skal man absolutt ha alt likeens som hjemme på hytta? Blir bare stress og lite kos da sjø ;-)….love it! Klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg