Dette var i går….

Jeg er som mange andre svak for nyfødte babyer. De er så uskyldige og hjelpeløse, myke og de lukter så godt. I går var det lille Amalie på tre uker som ble beundret og oiet over av en stor familie. Man ser på denne lille kroppen og undres over hvilket stort mirakel det er når alt går bra og man ender opp med en perfekt liten skapelse. Man ser på den bitte lille hånda, som til tross for størrelsen holder et fast og godt grep. Dette skal en gang bli et voksent menneske og antagelig vil hun en gang føde sitt barn og så videre. Et lite under hver gang og en stor lettelse når det går bra.

I går startet vi opp meg frokost på Bakke Gård før vi gikk i 1. mai toget. Slike dager blir ofte tradisjonelle og ting blir gjort slik de har blitt gjort i mange år før og vil forhåpentligvis bli gjort i mange år fremover.

BIldet fra Tronesparken hvor hedersmannen og opprøreren Trones har fått sin velfortjente statue. På bildet Jernbanefolkets musikkkorps.

På ettermiddagen var vi bedt på middag og fødselsdagselskap hos min niese Kristin som feriet sin datter Liv Marias åttende fødselsdag. Her har vi Liv Maria pyntet og klar til oppstart på sitt niende år. I dag skal hun feire dagen sammen med 36 klassekamerater.

I dag er det konfirmasjon. Min niese Helle skal konfirmeres i Stindheim kirke. Så blir det middag og kaffe og feiring utover dagen. Det snør og har snødd siden i går formiddag og plenen er hvit nå. Ikke mye minner om mai.

Her ser vi så vidt Helle bakerst sammen med sin far Dag og Andrea.

2 kommentarer
  1. Koselig med familie. Og ikke minst artig å følge de nye som kommer som små – både under og forundringspakker.
   Det snør på nordvestlandet også. Tror vi må ut å ta “vi vil ha vår og sommer” dansen snart. Ha en fin søndagskveld.

  2. koselig innlegg! Det må da bli vår i trøndelagen snart også- skjønner ikke hvor all den snøen kommer fra..
   Ha en fin kveld!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg