Stor kosfaktor….

I går var jeg ute sammen med min datter Hege for å se etter tvillingbarnevogn. Hun begynner å bli rimelig stor og har nå fått den vaggende gangen gravide får på slutten av svangerskapet. Nå stiger forventningene til det forestående under for hver dag. Kjenner de små sparker og lever der inne i magen og kan nesten ikke vente på at de skal bli født slik at vi får se dem. Jeg elsker spedbarn, det er noe så uskyldig og rørende med dem. Disse to blir født til velstand og kjørlighet, har en stor familie rundt seg, familie som vil elske dem og hjelpe dem frem. Andre barn er ikke så heldige desverre, vondt å tenke på alle barn som lider under dårlige opvekstvilkår.

Snart kommer min niese Line på besøk, hun bor på Verdal, men er på bytur i dag og har bestilt kaffe tidlig på morgenen. Kaffen er klar  så nå kan hun bare komme. Senere i dag kommer venninde Anne på besøk. Kosfaktoren er rimelig høy for tiden.

I går var vi på Halvards grav for å sette ned lys. Samtidig satte vi ned lys på lille Brages grav. Synet av den bitte lille graven, det livet livet som ikke ble mere enn to dager, går rett til hjertet. Desverre kan ikke all verdens håp og kjærlighet stoppe slike ting fra å skje.

Jeg savner Halvard hver eneste dag og tenker mye på han. Nå er det godt å tenke på alle de gode minnene og all moro vi hadde sammen. Halvard likte å få folk til å le. Så da så….

5 kommentarer
  1. hei! Hert blåser det østavind og den tar skikkelig. I går opplevde jeg hvor lett det er å misforstå og at ting blir helt annerledes enn ventet. Min søster og jeg eier et hus sammen.Vi har noen rom,kvm, som vi disponerer aleine og så er resten fellesrom.Mellom anna ei stuee med vedovn. Til nå er det vi som har bodd her fast og har hatt et ekstra tv i denne stua. De har hatt TV i sin stue. Så skjer det at hun blir syk og de flytter sørover og blir her for det meste de og. De kan ikke bruke sin TV uten å kjøpe boks og antenne ol. Da kutter de ut det og sier det blir for dyrt og ser TV i fellesstua. Helt greitt, men når jeg sier vi får dele på utgiftene til den TVen, blir det surmuling og tilbaketrekking til egne rom. Det var nok dumt av meg å nemne for jeg liker ikke ufred, men så på dette som helt naturlig. For et mess! Hva betyr et TV? Vi er veldig forskjellige og det er våre menn også, så det faller mest på min mann som er en hendig mann,men han bør vel ikke bli sett på som en selvfølgelighet? Det er så dumt når bagateller skaper så mye tull! Dette må jeg få orden på i dag for vi har jo så mye å glede oss over i livet ennå-Også i vår familie spirer og gror det. Snart blir jeg grandtante til ennå ein.!

  2. Høy kosefaktor kan jeg like! Vennskap og familie betyr mye! 🙂
   Mulig jeg spør dumt nå men hvem er Halvard? Jeg likte det du skrev på slutten, Halvard likte å folk til å le, så det så… de ordene minner en på at livet skal gå videre og at de som ikke lenger er her garantert ønsker det de også, at vi skal le, kose oss og nyte hverdagsgledene…
   Utrolig koselig at du snart blir bestemor till tvillinger, nyyyt det! Noe jeg igrunn har forstått at du gjør!
   .. håper kosedagen med kaffe og prat beriker livet ditt akkurat slik du ønsker og trenger..
   påskeklem, Gry

  3. Ååååh så heldige dere er som venter tvillinger… Grattis…. kan tenke meg at den vordende mor og bestemor er spente;-)) Eg og vil ha sånne.. hehehehhehe
   Kloke ord om savn.. vet ka det vil si og miste, vart enke for mange år siden sjøl, men har i dag ny mann og har det veldig fint.
   Ha en riktig fin kveld videre.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg