Mandagsforsett….

Det er noe spesielt med mandager  for meg. På en måte en bitte liten nyttårsaften, hvor en noe nytt og ubrukt starter opp. Mange nye muligheter, alle ønsker om å gjøre noe bra, en ny start, ubrukte dager og det er bare opp til meg hva jeg gjør ut av dem.

Jeg skulle gjerne gjøre noe stort, male et nytt "skrik", skrive en bok som blir lest og diskutert om hundrede år, redde verden for sult og fattigdom eller lage fred i verden. Men mitt bidrag ligger nok langt unna der. Noe kan jeg vel gjøre,  i hvert fall noe som gangner, som kan glede andre, begynne hjemme, ha i hvert fall et mandagsforsett.  Ikke gape over for stort, men finn tilfredstillelse i det lille jeg kan bidra med.

Det er unormalt stille rundt meg, ingen å se ute på gangstien forbi huset, mange har vel dratt på påskeferie, selv er jeg glad for å være hjemme denne påsken, ta det som det kommer, la kroppen styre aktiviteten. Og så ta et par dagsturer til Soknedalen og Glåmos.

3 kommentarer
  1. Syns det høres absolutt fornuftig og riktig ut, at du ikke har tanker om et nytt skrik eller å redde hele verden og alt det der!
   Det er utrolig mye godt man kan gjøre, rett og slett bare ved å være til, og det er de små øyeblikk i livet,hverdagen, som har mening!
   Så vær deg selv du, så gjør du garantert noe godt, både for deg selv og de rundt deg, uten at du anstrenger deg for å prøve ! 🙂
   Mandager ja, det er jo et nytt uketall som starter, så en bitteliten nyttårsforsett dag? Tja, mandag er mandag for meg og ønsker om at det skal bli en god uke er der i alle fall…
   God Påsk!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg