Sånn da….

Dersom noen hadde kommet på å avholde et OL i bortskjemt, skulle jeg ha meldt Terry på. Han ville nok ha gjort det bra og vært en sikker medaljekandidat. Han vet hva han vil og han vet hva som skal til for å få det som han vil. Han tigger ikke slik andre hunder gjør, han legger lyd til de bedende øynene og gir seg ikke før han får det som han vil. Aberet for oss som prøver å motstå han er at han bare er så søt….

I går kveld spiste vi Tapas hos Linda og Odd, det var kjempegodt og en fin kveld. Plukke litt her og litt der, herlig. Sitte lenge ved bordet, småspise av alt godt Linda hadde laget…herlig. Den korte veien hjem…de bor i oppgangen ved siden av er heller ingen negativ faktor litt sent på kvelden i kulden.

I dag kurer jeg litt, tar det litt med ro på morraen. Bruker tiden på å våkne, var tidlig oppe for å lufte den bortskjemte, og tenker å ta det litt rolig utover formiddagen. Det er sport igjen på TV, kjedelig, det er alltid sport på gang…….kan moen komme å holde meg med selskap…..

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg