Hmmmmm……jeg tenker….

Nå har jeg akkurat lest ferdig vidunderbarn av Roy Jacobsen. Denne boka var bra, har lest en bok før som jeg ikke likte noe særlig så forventningene var ikke store, men jeg ble gledelig overrasket og koste meg stort med boka.

Så hekler jeg puter, er i gang med pute nummer to nå. Runde gammeldagse puter med en litt tøff stil. Skal manne meg opp snart å begynne på neste barneteppe, men er ikke helt der enda.

Andreas er ofte innom, nå liker han kakao og bestiller med en gang han kommer inn døra, "mormor kan jeg få kakao, tror jeg" og selfølgelig kan han få kakao. Blir litt rart når de flytter, ettersom det er gangavstand nå, kan de stikke innom når de er ute å går. Men med tre barn trenger de mere plass.

Jarle og jeg kunne tenkt oss et lite småbruk, flytte ut av byen, kanskje ha en katt og noen høner. Om noen år kan vi gå av med AFP så vi får se. Kunne ha vært mye på hytta, men den er ikke egnet som bolig over lang tid,  det er en heller enkel standard, grei nok en helg i ny og ne, men så blir det ganske enkelt for primitivt…..

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg