Nyttårsaften..

Årets siste dag, forventningene til det nye året, minnene fra det gamle,  feires etter beste evne. Jeg tenker på det som har vært og det som skal komme, men mest på det som ligger foran meg. Jeg tenker på at det vil skje ting i dette året som vi ikke kan se foran oss akkurat nå. Jeg tenker det er bra vi ikke vet alt.

Jeg vet at jeg skal bli mormor igjen, det er en ting som får meg til å sitre av forventning. Jeg lurer på om det skal det bli en gutt eller blir det en jente denne gangen. Uansett et nytt lite menneske som jeg kommer til å bli glad i. Så er det Håkon og Andreas som kommer til å utvikle seg mye i løpet av dette året. Som kommer til å lære nye ting om seg selv og om samhandling med andre mennesker. Som skal lære å innrette seg i samfunnet, finne venner, lære ting, utvikle seg, etablere forhold til mennesker rundt seg. Jeg ønsker for dem at de skal lære alt som er nødvendig om sosial omgang og etikette, slik at de vil fungere godt i livet og bli lykkelige.  Det er en tøff verden der ute, og selv om man prøver å gi dem en god balast, trenger de lenge enda noen som kan beskytte dem og lære dem om farene som truer. Likedan ønsker jeg for dem at de skal få oppleve alt det positive og at de kan lære seg å nyte livet.

Jeg ønsker alt godt for familie og venner. At vi kan pleie omgang på den måten vi har gjort, men også finne nye ting. Jeg vil prøve å bruke tiden på det som betyr noe og prøve å legge noe av det andre litt til siden. Jeg vil prøve å nyte stunden i større grad og ikke la den gli forbi. Jeg vil prøve å oppleve alle positive ting livet byr på og så tåle det som ikke er så bra.

I kveld skal vi feire avslutningen av det gamle året og starten på et nytt år sammen med gode venner, Linda og Odd, Anne-Lise og Kalle. Jeg gleder meg…så da så…..

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg