Nyttårsforsett..

Jeg har hatt mange nyttårsforsett. Mange av dem har nok blitt skøvet langt bak i hodet og glemt, men også  noen har jeg klart å etterleve. Jeg tror det er en bra ting…en gang i året….sette seg ned å ta et godt blikk på seg selv. Ser vi godt etter ser vi nok en liten egoist.  Jeg tror at det er nødvendig på grunn  av selvopprettsdriften som vi alle må ha for å kunne leve. Kunsten er at den ikke blir for stor så det tar overhånd og vårt eget ve og vel er alt som teller. Egoisten i oss må ikke få vokse slik at vi slutter å bry oss. Det er så mye urettferdighet og så mange mennesker som sliter …saker vi må brenne for  mange ting i verden rundt oss som krever vår oppmerksomhet.

Desverre må jeg innrømme dersom jeg tar det store blikket på meg selv at jeg har et meget stort potesiale for forbedring når det gjelder aktiv handling i så måte. Årets nyttårsforsett skal være å engasjere meg mere mot urettferdighet og for mennesker og dyr som sliter. Finne et prosjekt hvor jeg fysisk kan delta og åpne pungen enda litt til. Og så vil jeg prøve å være på en slik måte…at familie og venner skal glede seg over at jeg finnes. Være en person som gjør en forskjell for mennesker rundt meg. Selv har jeg vært heldig nok til å ha mange slike i livet mitt. Mennesker som har gjort livet mitt bedre og rikere, mennesker som har vært der for meg når jeg har trengt det. 

Nå når det nærmer seg nttårsaften og dette året renner ut, har et år til rent ut i livets timeglass. Nå er det fint å sitte å tenke gjennom dette året. Posetive ting og hendelser og likedan negative. Mange mennesker har gjort meg glade, mennesker som har vært en positiv faktor, men desverre har det også vært hendelser som har vært tøffe og vanskelige. Mennesker som har stått meg nære som har skuffet meg stort. 

En person som aldri skuffer, som alltid er der, som betyr veldig mye er min mann Jarle. Jarle som har vært den viktigste faktor i livet mitt siden vi ble sammen som unge tenåringer. Ingen kjenner meg som han, ingen andre kan være like aksepterende i forhold til alle mine feil og mangler, ingen andre kunnne finne seg i alle min innfall og bare smile overbærende. Han fortjener alt jeg kan gi tilbake.  

Nå når året 2010 står for døren skal jeg legge alt det negative bak meg, glemme og tilgi og så starte det nye året med blanke ark. Så skal jeg av et oppriktig hjerte ønske til alle…… gode opplevelser i det nye året. ..

  
  

2 kommentarer
  1. Når det gjelder deg Siv, så tror jeg ikke det er noen umiddelbar fare for at du blir for egoistisk :-). Tror heller det er omvendt. Du har det i sjela di sjø,en vakker sådan. Klem fra Wenche som er utrolig glad i deg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg