Da damene dro….

I dag har vi vår lokale versjon av "da damene dro". Det er årets begivnhet …..vennindetur til Stjørdal. I år er vi 7 stykk som skal bruke dagen på shopping før vi tar en god lunsj med noe attåt. Så tar vi toget hjem i god tid før skal vi danse begynner på TV.  

Denne turen begynner å bli en årelang tradisjon. Det startet med Turid og meg som ville ha en liten markering av at sykkelsessongen var slutt. Så har det kommet til en etter en inntil vi nå er 7 stykker.   Det er i hvert fall koselig å være sammen, kommentere hverandres innkjøp, hjelpe å finne den fargen som kler og det snitter som passer best. For min del bruker det ikke å bli den store handelen, men det er moro å gå å se. Så finner jeg bedre noe når jeg er alene eller bare to sammen.

I går hadde Jarle og jeg 38 års bryllupsdag. For meg er det helt uforståelig at det er så mange år. Men Jarle vartet opp, sin vane tro, med en overaskelse, et nydelig hjertesmykke med tilhørende øredobbler. Litt rart å tenke på, men vi har vært sammen siden jeg var 14-15 år. Vi giftet oss, med kongens tillatelse, da vi var veldig unge. Kanskje er det  slik at det kongen har ønsket …..skal bli. Så da så…

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg