Borte bra, men….

Så er vi hjemme etter vår to dager lange tur til Østersund. Vi har hatt det fint, både været og omstendighetene ellers har vært topp.  Vi møtte også Eli og hadde et par koselige timer sammen med henne. Anne-Lise og Kalle syntes Hege hadde vært heldig med svigermor og jeg er fakstisk enig med dem i det. Eli er en trivelig dame og ikke hun har en sønn som vi har blitt veldig glad i.

I dag har jeg kjørt Terry til dyrlegen, han skal vaksineres og ta tannsten. Måtte sette han igjen der da han behøver bedøvelse. Terry liker ikke dyrleger, han vil ikke gå inn og han vil slettes ikke være igjen når jeg drar. Derfor sitter jeg her og synes aldri så lite synd på han. Jeg liker heller ikke å dra fra han, helt alene hos den skumle dyrlegen. 

I går ble vi invitert på middag hos Hege og Bjørnar, rakk akkurat å komme oss hjem før rørleggeren ringte på, men det var i hvert fall koselig så lenge det varte. 

Nå skal jeg sette meg ved symaskinen. Det er avkobling for meg i disse dager. Har nå så mange halvferdige arbeid at noe må gjøres ferdig. Så da så…..

 

1 kommentar
  1. Jeg synes Björnar har värt heldig med svigerforeldrevalget også!
   God helg!
   Nå drar vi på hytta snart…:-)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg