Bortskjemt…

Nå må snart regnet være oppbrukt. Det har stort sett regnet konstant i hele september. Alt er vått, det renner store bekker over veien der jeg bor og det har kommet bekker der det aldri har vært bekker før. Folk haster forbi ute, iført regnklær støvler og paraply tar de den korteste veien dit de skal, skynder seg inn og rister vannet av seg.  Man kan ikke komme seg fra bilen og inn uten å bli gjennombløt. I dag er jeg ikke lei meg for at det er siste sykkeldag for i år. Nå er jeg lei av å tørke klær, nå blir det bil fra og med i morgen. 

I går tok jeg turen innom velværesenteret i nærheten av der jeg arbeider. Følte meg passe bortskjemt da jeg var ferdig etter en og en halv time. Snakk om herlighet…

Hadde ksoelig besøk av Wenche som nå aktiviserer kunstner i seg ved å gå på malerkurs. Skla bli spennende å se hva en kan tilegne seg med litt veilledning og litt talent. Det å lære teknikkene kan vel gjøre stor forskjell. 

Andreas er frisk igjen og skal i barnehagen i dag. I morgen skal jeg hente han i barnehagen og så skal han overnatte til neste dag. Men i kveld er det 35- års dag i Soknedalen hos min søster Tone. Hun inviterer på middag og bursdagskaffe.  Nammmm….

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg