Vetrinær????

Det ble rimelig travelt i går også. Etter jobb skulle jeg forte meg å støvsuge før min svigerinne kom, men støvsugeren,som skulle ha vært byttet ut for lenge siden, trakk sine siste sukk og forlot oss like stille som den kom.

Da var ut med alle teppene og gjøre det skikkelig, i stedet for den juksevaskingen jeg i utgangspunktet hadde tenkt meg. Ble akkurat ferdig to minutter for sent til å møte Linda, men vi fikk da gått turen vår.

Nå er jeg skikkelig bekymret for anda med brukkede  fjær. Lurer på om jeg skal ringe en vetrinær for å høre om den kan bli bra igjen. Den så så stakkkarslig ut der den svømte rundt helt alene. De andre var på tur tror jeg. Vel hjemme var Dorthea ankommet og vi dro på handel for å kjøpe gave til Hege som har fødselsdag i dag. Kom ikke hjem før i titiden, prøvde forgjeves å være en god vertinne og underholde gjesten, men måtte gi opp i halv tolvtiden. Så var også den dagen passert. I kveld er det på Leangen igjen for å prøve å få ting ferdig der. Og så er det vel helg eller….

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg