Dugnad…

I dag har det vært ny dugnad hos mine foreldre på Leangen. Nå er det snart ferdig lagt nytt gulv i to stuer og to vegger har fått et strøk med maling. Alt blir forandret så det blir nok litt rart også å komme dit etterpå.Bilder av 5 barn, 17 barnebarn og fire oldebarn….babybilder, konfirmasjonsbilder, bryllupsbilder og så litt annet…nå var det bare for mange bilder og noen måtte ned. Jeg har tatt med meg alle bildene og lovet å sette dem i albumer, mamma kan ikke skille seg av med dem…men det er bare for mye å ha på veggen.

Jeg husker fra jeg var barn hvor moro det var å se i farmors album. Hun hadde dem liggende under stuebordet og de ble tatt frem rett som det var. Så koselig å sitte der og høre henne fortelle om alle menneskene på bilder i hennes album. Noen av dem var kjente, tanter, onkler, søskenbarn og så videre. Andre var ukjente, men jeg syntes likevel jeg kjente dem litt. Alvorlige menn og kvinner, oppstilt hos fotografen, pyntet i den beste svarte kjolen med hvit krage. Bilder av fjerne slektninger fra Amerika..slekninger som ingen hadde sett på tiårsvis…vi så..vi hørte og vi koset oss.   

Det var litt trist å forlate mamma og pappa i alt rotet…der de satt i hver sin stol…med møbler og pynt nok til fem leiligheter. Så skal det være slik til tirsdag da siste runde av gulvlegging går. Stakkar de så litt slitne ut der de satt…men det skal da bli fint til slutt og så får vi prøve å bli ferdig så snart som mulig..

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg