Hvem skal jeg stemme på!!!!!

Jeg fikk spørsmål i dag om jeg hadde bestemt meg for hvilket parti jeg skal stemme på den 14. september. Svaret var selfølgelig ja, dette til tross for at jeg har følgt veldig dårlig med i årets valgsendinger, selv om det ikke er noe parti jeg er 100 % enig med og det til tross for at jeg av og til er skuffet over mitt parti.

Jeg skulle gjerne sett mere holdninger, mere engasjement, mindre ærgjerighet på egne vegne og mere standhaftighet i forhold til viktige saker. Det blir sagt at politikk er kompromi…jeg er ikke flink med kompromi…selv om hjernen forstår at det av og til må være slik, vil ikke hjertet være med på det.

Demokratiet må forsvarers til siste åndedrag, men noen ganger lar vi ikke demokratiet virke, nominasjoner…vi stiller ikke opp med alternativ til de vi ikke tror på…møtene som setter dagsorden..,.jeg har ikke vært der det siste året….jeg vil bry meg..jeg vil være med…men jeg har ikke krefter…jeg mangler engasjement og orker ikke. I helgen er det faglig/politisk samling på Bakke Gård. Jeg skulle vært der…være med …få påfyll av ideer og engasjement…men jeg orker ikke.

Det heter at det er de som sitter til møtet er slutt som bestemmer…så da så…

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg