Travelt…

Uken hittil har vært særdeles travel. Det har gått i ett uten noen særlig pauser imellom. I går kveld var det opplæring for medlemmer i stemmestyret. Det skal være valg den 14. september og man skal lære alt nytt om stemmeregler  og valglover.  Det er viktig at alt blir gjort riktig i henhold til internasjonale regler. Det har for å si det mildt vært en tøff oppstart etter ferien.

Jeg har en egen evne til å ta på meg for mye…er et utpreget ja menneske og har lett for å love meg bort. Vil så gjerne og har så lyst til å være med på det som er, men kjenner også nå at nok er nok. Så skal det jo bli litt roligere neste uke, men inntil neste uke kommer har jeg lovet meg bort igjen. Jeg vil —jeg vil—men jeg får det ikke til )-;  

Jarle har fått repartert symaskinen, den svevet et par dager i livsfare, det var sterke impulser som virket for å kaste den rett ut av vinduet…..uten å åpne det først. Men nå skal den få en ny sjanse….oppfører den seg ikke nå er det rett ut….Jeg  skal  i hvert fall få sydd det som må syes i kveld før trollet klikker igjen.  Ny maskIn skal det bli no bli uansett.  Bare så du vet det.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg