Dagens tema….

For tiden er det bare tre tema som dominerer i media og diverse andre fora. Det er svineinfluensa, det er lommemannen, og det er valg.

Alle sider ved svineinfluensaen er beskrevet i media, bedriftene har kriseplaner, helsevesenet har kriseplaner, skolene har kriseplaner, alt nøy beskrevet med krigstyper i media.  Man skal selge aviser og man skal selge vaksiner. Det er skolestart og influensa, det er studenter og influensa, det er om fastlegeordningen kan ta unna, det er legevakten, det er om ekstra egenmeldingsdager og så videre. Mat til pressen i to måneder til nå og hvem vet hvor langt fremover i tid. Men jeg er lei av svineinfluensa, jeg synes synd på de som blir smittet, jeg er redd for at min mor og fra skal bli smittet og jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal bli syk.

Så er det lommemannen, har han tatt på 100 gutter eller bare femti. Bildene fra høyblokka i Romolslia vises om og om igjen. De som har opplevd det må leve med proffeleringen av saken, lommemannen får være med å reise tvil om det som ikke kan bevises. Uansett om det er en, ti, femti eller hundrede tilfeller?det er en syk handling….og en syk stakkar, styrt av sine syke impulser. Man må få han ut av gata og unna guttene i fremtiden. 

Og så er det valget, debatter, hvem har lovt hva, hvem har skylda for det som går galt og hvem har æren for det som er bra. Hadde egentlig vært moro om et parti kunne innrømme et annet parti noe, de hadde fortjent et kryss i taket i tilfelle. Likevel er jeg spent og krysser fingrene hardt for et rød/grønt flertall. 

Svineinfluensaen vil etter hvert brenne ut og andre sykdommer kommer til. Lommemannen vil få sin straff (håper jeg) men andre syke personer vil komme til, og valget er ferdig i løpet av den 14. september, så skal det skrives om noen dager etterpå, og så er det heldigvis to år til neste valg

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg