Rare tanker.

Den ene dagen er vakrere enn den andre for tiden. Jeg har hatt en perfekt helg, brukt  mye tid på sjøen, hatt med kald drikk og mat og bare slappet av. Alt har sin ende og også slike fine dager, det er jobb og hverdag igjen, men også det har sine positive sider.

Det er lite trafikk i byen nå, mange har gått ut i ferie og tidlig på morgenen er det uvanlig stille. Senere på dagen kryr det av turister, men de er som regel  litt senere ute.

Jeg liker de tidlige morgenstunder, når dagen demrer, ny og ubrukt, alene med seg selv, med forventningene til dagen, planene om alt som skal utføres, plikter, arbeidsoppgaver og så håpet om at også denne dagen vil gi positive opplevelser, oppfyllelse av de behov man har. Rart å tenke på at også denne dagen er med på kulerammen over de dager du får, når kvelden kommer skal den skyves over til andre siden, der de brukte dagene er, for hver dag som går er det en mindre igjen. Tenker man slik har man ingen å miste, men alle dagene må leves fullt ut. 

Jeg er en følsom person, jeg føler alt veldig sterkt, på den ene siden…. jeg gråter når jeg er lei meg, jeg gråter i medfølelse og sympati med andre som er lei seg og jeg føler meg veldig ofte sårbar og utsatt…på den andre siden føler jeg også gleden veldig sterkt, nesten religiøs, småting, at noen ser meg, en uventet blomst, et smil fra Håkon og Andreas, en positiv tilbakemelding, tilfredstillelsen over godt utført arbeid, nyvaskede vinduer, et håndarbeid, en naturopplevelse, en telefon. Vektskålen bekker helt klart den veien i disse dager….så da så….. jeg er en sentimintal person…og jeg tenker mye rart…

1 kommentar
  1. Hey! Snakkes da…..skulle tro vi var tvillingsjeler! Jeg har det på akkurat samme måte. Les “min opplevelse” i går da….Klem Wenche

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg