Natteleie…

Tidlig, tidlig i morges eller kanskje sent i natt tok vi sengetøyet med å la oss ute på terassen. Inne var det varmt, men ute var det litt kjølig.  Det  var godt å ligge der alene i sommernatten, med åpet landskap over alt rundt oss. Slomre litt, men ikke riktig sove. Litt senere begynte fuglene å prise sommermorgenen på sin måte. Disse timene var intime og gode, minner å legge innerst i hjertet og ta frem når tidene ikke er fult så gode.

Nå har vi funnet frem Alaska gel og solpleiekrem, noen kroppsdeler har vært lite profelert for solen tidligere i år og hadde en frisk rød farge som ikke burde være der. Vi var ute i båten ute i leia i flere timer i går og der kjenner man ikke at solen tar. I dag må vi nok dekke over for ikke å bli enda mere brent,

Etter hvert blir det vel båttur i dag også, det ble ikke noe fisk i går, men kunne være greit å få litt sei, i hevrt fall  til et middagsmål.  Så er det jo også litt luksus å suse av sted gjennom skjærgården. Vinke til andre som passerer, stoppe ltt for å prate med kjente. Ta en kopp kaffe sammen. Skryte av hvor mye fisk vi har fått eller skjemmes av å være nullfisker.

Reiseradioen står på ute, det er mange fine program på P1 og her er det godt å være.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg