For en tur!!!!

To dager på rad med solskinn, deilig. Solen, lyset og sommeren gjør noe med oss i positiv retning, ting kjennes lettere, skuldrene senkes, folk du møter smiler til deg, humøret øker og livet er i grunn og bunn herlig. (-: 

Det ble dukkevogn på lillen i går, en akurat likedan som den han falt for hos Anne-Lise. Sykkelturen hjem med dukkevogn, en stor dukke, en pose med brødbakst, skiftet mitt med mere, velger jeg å forbigå i stillhet, men alle som har syklet 8 kilometer med en slik last, kan tenke seg resten.  Lillens glade smil gjorde alle anstrengelser til bagateller og ettermiddagen var reddet. En stolt Andreas tuslet rundt i leiligheten med nyerværvelsen,  riktignok ble dukken  forkastet fort til fordel for BoBobamsen, som snart inntok hedersplassen i den flunkende nye rosa dukkevognen.  

Jarle fylte vann i stampen og Andreas badet, bare fryd og gammen inntil mormoor ble redd han skulle bli kald og ville ta han opp. Hmmm, opp kom han noget motvillig, fikk t-skjorte på seg, da mormor kom tilbake med ny bleie satt Andreas i badebaljen igjen. "Bade mene" var det glade budskap, sammen med et stort, lykkelig smil…ok…han kan vel bade litt til….så da så….og t-skjorter er det mange av….

3 kommentarer
  1. Heia! Virker som du storkoser deg med Andreas. Herlig! 🙂 Han er nå så søt da. Godt å tenke på at dere har hverandre, og godt for Andreas å ha en slik mormor (ja og vi må jo ikke glemme morfar heller). Besteforeldre er viktige og SKAL være ett av de beste barndomsminnene et barn har synes nå jeg da :-)Ha en fin dag! Klem

  2. Så koselig Wenche. Kom igjen..dess flere dess bedre. I dag sa pappa at han også ville være med.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg