Herlig….

Hurra, en ny fin dag i Trondheim. Solen skinner, temperaturen er bra, det er martna i byen og alt som gjør oss glade for å være akkurat her, akkurat nå.

Lille barnebarnet Andreas har nattet over i natt. Hentet han i barnehagen i går og leverte han i morges. Vi har storkost oss hele tiden, Andreas er en veltilpasset liten gutt, trygg, tillitsfull, blid og bare så søt. I går var han med oss på kaffebesøk hos Anne-Lise og Kalle. De hadde en dukkevogn som falt i smak. Stakkar liten… så ulykkelig… når den ikke kunne bli med hjem. Nå har farmor tenkt å få kjøpt en før jeg henter han igjen i dag. Så blir han vel glad. Ellers må man ha god tid når man er sammen med barn, det tar lang tid å gå fra barnehagen og hjem, man må stoppe å se på gravemaskinen, det er en grøftekant som må prøvehoppes, man snur og vil gå andre veien, men jeg har det ikke travelt og er heldig nok til å få oppleve ting gjennom han. Og lillen vil gjerne være hos mormor og morfar, så den er grei.  Herlig…..Foresten en ting som ikke er fult så herlig….tannlegen..kontroll klokka ti i dag……)-: …..

1 kommentar
  1. Så fin blogg du har, og veldig flink til å skrive! 🙂
   Barn er skjønne. Gleder meg til å bli ferdig utdannet så jeg kan jobbe med barn og ungdom til jeg blir pensjonist – utdanner meg til barnevernspedagog. Gleder meg også til å få egne barn, men i en alder av 20, føler jeg at det ligger litt lenger inn mot fremtiden..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg