Vømmølfestival…..

Så er det snart helg igjen og vi skal til Verdal på Vømmølfestival.Vet ikke helt hva det er da vi ikke har vært med før, men i følge min svoger Ivar som vi skal være hos, er det mye moro. Ellers har også Ivar Ulcerøs Collit og vi kan utveksle erfaringer og riktig fråtse i selvmedlidenhet. Gleder meg til å kunne være sammen med dem over litt tid da det desverre er lenge siden sist, Ivar og Bjørg er hyggelige, reale og gjestfrie. Greit med svigerfamilie når det er slik.

Svigersønn Bjørnar har vært syk, han har hatt en merkelig sykdom som har vært veldig ubehagelig.Smerter i leddene, feber og store utslett.  I går var han heldigvis på bedringens vei etter noen tøffe dager.

I går hadde vi dagkonferanse for å forberde oss til landsmøte i Norsk Transportarbeiderforbund som starter neste helg. Gleder meg veldig, det er noe med et landsmøte, alle vedtakene, alle debattene, masse representanter som alle har et formål, å bidra til at forbundet er det det skal være for medlemmene, både politisk og faglig….

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg