Enda en dag…..

Det regner i dag….. eller rettere sagt det pøser ned. Men det lukter også ekstra godt av blomsterrankene på rogn og syrintrærene når du går forbi. Alt synes veldig tidlig i år. Noen av vårblomstene er allerede avblomstret. I dag så jeg at rognbærtreet røytet og likedan hestekastanjetreet utenfor vinduet på jobb. 

Dersom man bestemmer seg for det er det godt å gå tur i regnet, kle seg etter forholdene og bare trosse trangen til å sette seg tilbake i lenestolen og slappe av. Dørstokken er alt for høy noen ganger, men når du først har kommet ut er det herlig….og så når man har fått litt mosjon, godt å komme hjem….og inn i varmen…..

Øyet plager meg fremdeles og for å si det mildt …jeg blir veldig sliten…dersom jeg leser dokumenter, bruker pc eller ser tv renner det. Samtidig er det som om noe står og dirrer konstant inne i øyet, jeg bruker øyelappen innimellom og det hjelper heldigvis. På jobb og ellers prøver jeg i det lengste , det er litt flaut med den lappen. Så da så….   

Dagen i dag er ny og nesten ubrukt.  En uåpenet bok, alt kan skje, positive ting og netgative ting, uansett er det bra vi ikke vet. Likevel være fylt av forventninger til dagen…..Norsk tipping kan ringe, eller jeg kan bli drept i en bilulykke….ingen kjenner dagen. før solen går ned,  …men jeg tror at noe positivt kommer til å skje..i dag og alle dager fremover…..
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg