Sorger på forskudd……

Etter en kjempefin helg er det atter igjen hverdag. Selv om jeg godt kunne tenke meg mere helg er det greit med hverdager også. I dag var det herlig å stå opp tidlig, lufte hunden, sette seg på sykelen å sykle til jobb. Komme veldig tidlig, sitte i fred og ro å lese gjennom post og svare på e-postene. Etter hvert kommer også mine arbeidskollegaer Terje og Wenche og om litt er dagen i full gang. 

Turid  overrasker med å invitere meg til pizzakveld på Egon. Hun har nettopp hatt bursdag og vil feire på den måten med vennindene, da jeg var på sykehuset da dette skjedde skal vi ta en tur bare vi to sammen. Men i kveld har jeg avtalt tur med Linda. Får se om vi finner en kveld innimellom all reising og hennes ferie.

Formen er bra nå, men jeg plages mye med øye enda og har nå fått en stor pose under øyet. I går så jeg arret for første gang og ble positivt overasket, snakk om å ta sorgene på forhånd, hadde sett for meg et bredt stort stygt arr, men slik var det ikke, Ellers er det såpass hovent enda at det er vanskelig å si noe om hvordan det blir. Uansett er jeg veldig glad for at det er over, ingen flere betennelser i kjertelen, bedre livskvalitet.  Så da så…..

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg