Terrys frustrasjon…..

Våknet opp til en ny fin vårdag i Trondheim. Etter jobb i dag kjører vi rett til hytta. Da dette er første turen i år er det masse å gjøre i stand for sessongen, men jeg gleder meg som en unge til å komme meg utover. Hege, Bjørnar og Andreas kommer etter i morgen. De skal hjelpe til meg å sette ut flytebrygga og gjøre klart for båten. Vi skal grille og kose oss.

Terry stakkar var til dyrlegen for å ta tannsten i går. Han er over 11 år og tennene begynner å slites. Nå hadde han betennelse i to tenner og betennelsen hadde spredd seg til kjevebenet.  Terry liker ikke dyrleger, han skalv i hele kroppen da han var levert og matmor….. som er veldig følsom for Terrys plager, hadde ikke godt av noe før jeg  fikk han hjem igjen. Etter jobb dro jeg derfor sporenstreks til dyrlegen for å hente han, litt pjusket, men glad for å komme hjem, spaserte han rett ut til bilen, hoppet opp i bagasjerommet og rett inn i buret. Vel hjemme slapp jeg han ut, uten å ta båndet på, en sykklist som tilfeldig syklet forbi, ble den som fikk unngjelde for Terrys frustrasjon. For å si det slik, Terry så ikke ut til å lide særlig da han bykset ivei i nihundre for å ta syklisten. Selv sprang jeg etter i åttehundreognitto, som er min toppfart og fikk stoppet han langt nede i bakken. Da var han stakkarslig igjen og måtte omtrent bæres hjem.

Så var det rundt på flere apotek for å få tak i smertestillende og pencelin som nå må lures inn med godbiter. Det gikk helt greit i går kveld, men i dag har han gjennomskuet det og spyttet ut tablettene. Tre hele skiver med skinkestek måtte til før tablettene var fortært. Og dette må gjentas to ganger i døgnet i ti dager….

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg