Linda har to poeng….

I dag tenker jeg mye på min mor som skal gjennom en undersøkelse hun sterkt misliker. Ser frem til å høre at det er over og at allt er godt bra.

Min venninde Linda og jeg har en konkuranse hver vår om hvem som finner den første blomsten, hvem som finner den første hestehoven, den første hvitveisen og så videre. Dette gjør at jeg når jeg går tur på våren alltid har nesen i grøftekanten for å se etter blomster. I år trakk Linda det lengste strået og sender meg sms med bilde av årets første hestehov. Derved er hun allerede to poeng foran meg. Men det er fortsatt, hvitveis, blåveis, smørblomst, rødkløver, pretekraver med videre så vi får se om jeg kan utligne etter hvert.

I og med at vi måtte sette frem klokka en time ble dagen i går veldig kort. Jeg satte frisk i gang med rydding i skap og før jeg viste ordet av det var klokka halv fire. Hmmmm… lite søndag og lite søndagstur, men vi gikk oss i hvert fall en tur for å besøke Hege, Bjørnar og lille Andreas. Vel hjemme, etter middag og opprydding ble det siste episode av Himmel Blå. Den oppklarte desverre ikke hva som har skjedd med Kim, så nå blir det å vente lenge mens de neste episodene blir innspilt.  

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg