Løpetid (-:

Våknet gry alt for tidlig av firbeintingen som vekket meg. Lykkelig over at matmor endelig…. klokka kvart på seks åpnet sine trette øye, statet han umiddelbart en vedvarende pistring for å formidle at det er tisper med løpetid i nærområdet og disse trenger litt bistand fra en fyrrig hannhund.

Nå endet det opp med at jeg snudde ryggen til og Jarle som hadde en viss forståelse for problemmet ble med han. For min del ble det nykokt kaffe, avis og en fin morgenstund. Leste lørdagsavisen nesten perm til perm, LO aktuell kom med avisa og ble nærmest gransket. Til tross for en slik iherdig lesing satt jeg nydusjet, sminket, våken og opplagt ved frokostbordet før klokka ni.  

Nå er det like før avgang, skjelden kost med en lørdag hjemme for oss. I dag er det foreningen som har årsmøte i finværet. Etter dette en runde på syehuset og så på middag til Anne-Lise og Kalle. Men i morgen kommer en ny dag for de fleste av oss, denne dagen står ny og ubrukt. Været kommer til å bli fint i morgen også og da må komme oss ut på tur.   

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg