Facebook…

 
Denne facebokk gruppen liker jeg. Det lille ekstra som gjør en stor forskjell. 
Vær hyggelig – bry deg!

Forsøk å gjøre noen glad- hver dag. Enten det er små eller store ting, enten det er familie, venner, kollegaer, eller ukjente; det trenger ikke være så vanskelig å gjøre det lille, som kan være med på å forandre en annens dag.

Plassér "neste kunde-klossen" etter din siste vare i kassen i butikken, hjelp til med å dytte noens bil i snøkaoset eller etter en motorstopp, si de komplimentene høyt, som du tenker, smil til en ukjent (noen vil kanskje tro du er gal, men de fleste vil sette pris på det), heng opp igjen genseren i butikken som personen foran deg rev ned uten å merke det, gi en kleenex til mannen på bussen som har kuttet seg på fingeren. Ser noen lost ut, så er de trolig det. Spør om det er noe du kan hjelpe med, før de spør deg. Si "hei" til bussjåføren, og takk han som stoppet og ventet på deg da du kom løpende.

Engasjementet mitt begynte så smått etter å ha vært en del på farten i det store utland, men startet for fullt nå, etter å ha sett med egne øyne hvor lite folk faktisk bryr seg om andre enn seg selv.

På vei hjem fra byen lørdag, gikk jeg og noen venner forbi et par; en mann som støttet en drita full jente som på ingen måte kunne gjøre rede for seg. Vi ble stående å følge litt med; man merker fort om noe ikke er som det skal. Da jeg overhørt ham si: "Jeg har vært så hyggelig mot deg i hele kveld, nå må du være med meg hjem å ha sex", klikka det for meg. Han gikk da vi ba henne komme med oss å ta taxi hjem…

Jeg vil for all del ikke at dere skal ofre liv og helse, men tørre å ofre en på tryne, for å hjelpe en som ser ut til å trenge det.

Jeg håper denne gruppen kan spres rundt til venner og bekjente, og oppfordre til, i det minste å forsøke, å gjøre en liten forskjell!

…og del gjerne erfaringer her… 🙂

Lykke til!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg