Ernæring….

Jeg lærte mere om ernæring under gårsdagen seanse med ernæringsfysolog enn på alle år tidligere. Jeg likte nok ikke alt jeg hørte, jeg liker ikke begrensninger, jeg har alltid spist det jeg ville og på min måte. Desverre er veldig mye av dette gift for kroppen min ut i fra den sykdommen jeg har. Jeg liker for eksempel grovt brød, frukt, salater, rå grønnsaker, is med mere.

Nå skal jeg prøve ut en diett bestående av fint (ikke ferskt) brød, ingen salat eller rå grønnsaker, ingen melkeprodukter bortsett fra biola, hvitost og ikke organiske melkeprodukter, masse fet fisk, minimum tre ganger i uken, hvitt kjøtt, ris, ingen form for nøtter, ikke sukker, puddinger, kaker eller søt hvetebakst. Jeg kan spise hermetisk, bakt eller behandlet frukt,.Jeg skal spise regelmessig og 6 måltid per døgn.  Jeg skal ta tran og kosttilskudd hver dag. Litt av en utfordring å tilpasse dette i forhold til alle gjørmål.  Jeg husker ikke alt her og nå, men jeg lærer vel etter hvert.

Guleroten….. er et bedre liv med mindre smerter, Så da så… er det verdt forsakelsene…er det vaner som kan endres…..jeg håper det…og jeg håper jeg klarer å gjennomføre dette…..

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg