En annen dag er langt borte…..

Det er vanskelig å være det beste man kan hele tiden.  Noen ganger trenger noe annet i meg frem og tar styringen, noe som er mindre positivt og som jeg egentlig ikke vil kjennes ved.  En av de egnskapene jeg misliker mest er grådighet. Da i forhold til penger og ting, men også i forhold til medmenneskelige relasjoner. Jag kan tåle mye av folk, men dersom de holder tilbake på noe av dette, mangler noe som er veldig viktig for meg. For å bli det beste du kan være må du gi av deg selv, våge å vise ditt sanne ansikt, tåle at de rundt deg ser dine svakheter og tåle å se deres.  Være en god venn.

Min bestemor refererte ofte til et ordtak som jeg finner riktig, hun sa: elsk meg mest når jeg fortjener det minst, for da trenger jeg det best. Jeg fortjener ikke alltid den omtanken jeg får av andre og andre fortjener ikke alltid det de får av omtanke fra deg, men gi den likevel, og gi den av et åpent hjerte. Jeg vil gjerne være raus ovenfor venner og familie, men noen ganger er jeg nok ikke raus nok.

Det er hyggelig når noen ringer deg på en god dag og spør hvordan det står til, men på en dårlig dag kan det gjøre en stor forskjell. Ikke vent, en annen dag er langt borte og av og til kommer du aldri dit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg