Juleselskap…

3. juledag var det familietreff som vanlig. De siste årene har vi måttet leie lokale for å få plass til alle, men det fungerer fint. Alle har med mat, vi spleiser på leien og så videre. 

Stakkar lille Håkon ble livredd nissen. Ikke rart egentlig da han var litt uforbredt,hverken mamma eller pappa var i nærheten og han ble sperret litt inne i et lite rom med nissen. Jeg prøvde å rope til nissen at han ikke måtte komme inn der, men han hørte ikke i alt bråket. Håkon ble skikkelig redd, stakkar. Merkelig nok skjedde omtrent det samme med hans far da han var på samme alder. Vi kunne ikk ha nisse på mange år etterpå. 

Gaveleken gikk av stabelen som seg hør og bør, mye bråk, roping og alle skal ha samme gaven. Selv fikk vi til slutt en blånisselue, et spasett og hudprodukter. En grei fangst det. Har ikke hjerte til å ta fra barna. Men moro er det alltid….så da så…

Leken fungerer slik at alle har med hver sin ting pakket inn. Så slår vi terning og når du får fem eller seks får du velge en av de innpakkede gavene. Vi slår til alle har fått hver sin, så pakkes det opp. Deretter slår vi etter tur i totalt 23 minutter, hver gang man får fem  eller seks får man ta en gave fra den man vil. Noen gaver blir mere populær, de skal alle ha, selv har jeg en annen taktikk, jeg tar de som er mindre populær og så får jeg beholde dem. Når det er gått 23 minutt beholder du det du har.  Ferdig…..

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg