På bytur…..

Vi har vært på bytur, hadde ærend på apoteket og måtte kjøpe gaver til gaveleken i kveld. I henhold til Bones familiens tradisjon skal det være gavelek og alle må stille med hver sin ting.

I byen møtte vi en arbeidskamerat av Jarle med kone. Han kune fortelle at han hadde fått kreft og nå gjennomgått 11 cellegiftsbehandlinger. Men han skulle leve, han skulle ikke forlate sin kone. Ble imponert over hvordan han tok det, hadde nok ikke blitt meg som så rolig kunne fortelle om det. Krysser fingerne for han og håper inderlig at han får uttelling for optimismen og pågangsmotet.

I kveld er det familieselskap på Bakke Gård. Skal møte Gerd der kl. 15.45 for å dekke bord med mere. Alle tar med mat og drikke. Jeg har laget ferdig ribbe som serveres kald med rødkål til. Vet det blir mye godt, pappa har laget sin berømte kalkun med stuffing og spesialsaus. Oppskriften på sausen er hemmelig, men en dag får vi den nok ut av han…..enn så lenge får vi nyte den i kveld……Vår store familie, med mamma, pappa, 5 søsken, 5 svigerbarn, 18 barnebarn med partnere mange av dem, og 4 oldebarn. Dersom alle skal kunne treffes samtidig må vi leie lokale, ingen av oss har nok plass hjemme.

Jeg har kjøpt meg oppskrift og garn og skal strikke tovede tøfler. Gleder meg, jeg er av dem som synes det er moro og starte opp, men som kjeder meg etter hvert….nå har jeg lovet meg selv og gjøre ferdig et prospekt før jeg starter opp med noe nytt…så da så….

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg