Hverdagsliv…

Det er mørkt ute, jeg sitter å ser ut på Blomsterbrua eller Veftsbrua som den egentlig heter. Har allerede hatt en arbeidsøkt og bevilger meg nå en liten pause. Bruker på begynne dagen minst en halv time før jeg må for å få litt rom for meg selv, lese gjennom post, svare på e-post og så videre.  Skulle egentlig på HMS kurs i dag, men kurset ble avlyst i siste liten. 

Sist uke var vi på besøk i nyhuset til Pål og Britt. Det har tatt litt tid, men det har også vært mye arbeid. Det hadde i hvert fall blitt kjempefint. Godt å tenke på dem der, lille Håkon…så søt med det røde håret og det forsiktige sjenerte smilet, Pål og Britt som nå kan få litt roligere dager. 

Andreas har vært syk med feber i fire dager. Hege kjørte han til legen i går, det var ingen problem i hals eller ører, men et virus som er utbredt over alt nå. I tillegg hadde han fått noe på øynene som trengte behandling. Tror han blir litt bedre nå. Ikke lett å vurdere behandling til så små barn. Det sies så forskjellig…på apoteket ble de fortalt at man ikke skulle gi febernedsettende før han hadde 39,5 i feber. Legen sier 38,5.  Ikke enkelt …så da så….   

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg