Fattig i Romolslia….

Det er fredag og egentlig feriedag, men telefonen ringer støtt og stadig. Det begynte klokka 07.30 og før klokka var 09.30 hadde det vært tre. Ikke noe særlig moro. Nå skal jeg vaske hus, mens Jarle skifter dekk og så skal jeg klippe håret etterpå. Skal levere Terry til klipping også, han ser litt slitt ut han også. Har vært litt dårlig form i det siste, stakkar. Han måtte trekke enda en tann på onsdagen, så nå trenge vi snart ikke være redd for at han skal bite noen lengre. Aldri så galt at det ikke er godt for noe..

Leser en veldig trist bok for tiden. Den handler om hjemløse i Amerika. I går kveld leste jeg om en mor med fire barn som var husløs og bodde i en bil. Alle fire døde. Kom noen tårer da, jeg tåler ikke mye for tiden. Tenkte på det utover natten…så trist….Et råttent system kapitalismen. Hva har en stakkar arbeidsledig mor, husløs, uten famile,  stille opp mot store eierinteresser….

Leste i Adresseavisa i dag at folk på Romolslia, hvor jeg bor, tjener i gjennomsnitt minst i hele byen. Det er dårlig med millionærer på Romolslia, men folk trives der, folk vil bo der, så hva gjør det, er det så viktig med penger og status. For meg er det trivselen og hjerterommet som er viktig….Her har jeg bodd siden 1972 da vi kom hit knapt 20 år gamle med to små barn, her har barna vokst opp, gått på skole og her bor de nå. Fattig, nei da, men med litt mindre rikdom…i gjennomsnitt….en andre boområder i Trondheim….

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg