Bankrise….

Nå går snart verden under. Banker går konkurs, hvem skulle kunne tro det. Sikkert som banken…nå er ikke engang det.. sikkert lengre. Nå er jeg ikke i å for seg så bekymret for bankene. For meg er det verre å vite konsekvensene det kan ha for folk flest. Se på amrikanerne for eksempel..vanlige folk som har hatt for vane å gjøre opp for seg…nå blir de kastet ut av husene på grunn av at de ikke klarer å betale lånene lengre.

Jeg er ingen finansell ekspert….jeg forstår ikke alle mekanismer som får økonominen og kapitalismen til å fungere. Men jeg skjønner at dette er krise…Heldigvis har jeg ikke masse aksjer og sparepenger å bekymre meg over. Så ordtaket “aldri så galt at det ikke er godt for noe” kommer fint til anvendelse her. Så da så….

1 kommentar
  1. Heller ikke jeg har aksjer å bekymre meg over. Det som derimot bekymrer meg litt, er de unge som nå skal stå på egne bein og som hele sitt liv bare har fått det de har hatt lyst på og ikke har lært å spare, For om det nå med høyere rente og priser som går opp, skulle lønna holde til det vanlige om man sparte og prioriterte.Det er noe med å se sammenhenger og å se framover.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg