Politikk….

I dag hørte jeg på radioen at Fremskrittpartiet er like stort som Arbeider-partiet. Det er skremmende. Er bensinprisen viktigere enn helse, utdanning og det å ha et velferdsamfunn. Nå trenger vi mere enn noen ganger tidligere å forsvare velferdsamfunnet. Utdanning, helse og eldreomsorg. Viktige ting for de fleste av oss. Det å vite at vi blir tatt vare på når vi ikke lengre kan ta vare på oss selv. Tryggheten ved å vite at uansett hva som skjer vil vi ha et system som trør til å hjelper oss, enten det er økonimiske behov elelr omsorg.

Også det å vite at vi stiller likt, jeg er like verdigfull som alle andre, mine barn skal ha de samme muligheter som barn av rike foreldre. Jeg får en like flink lege som de som er bemidlet. Når jeg blir gammel kan jeg dele rom og mat med dem som i utgangspunktet er bedre stilt. Det handler om valg, det handler om rettferdighet, det handler om holdninger og det å ta standpunkt…så da så….

1 kommentar
  1. tror faktisk du har misforstått frp litt.de vil
   bedre helsevesenet,men har andre metoder for å gjøre det.
   ta feks stykk pris.kona mi var nett på sykehus,venta på operasjon fra morgenen av.var nr to i køen.de hadde ikke noen aning om når det kunne bli.om det var bilen min som var på verksted kunne jeg fått ei ca.klokke,men på sykehuset får de like mye penger om de opererer 1 eller ti i løpet av dagen!les hva frp FAKTISK står for,ikke hør på Jens,han hører ikke på deg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg