Nå er det en tid siden jeg har blogget, det har vært litt mye som har tæret på, men jeg lever og jeg har det bra. Nå er det endelig blitt litt finvær og gubben og jeg koser oss på hytta. Vår er det ikke lengre, en dag snør det og neste dag er det sommer. I løpet av i går  begynte det å spire i bedene og i kassene der hvor vi plantet grønnsaker for noen uker siden.

Vi har tatt oss tid til et par fisketurer, men endte opp med en liten torsk etter alle anstrengelser. Dessverre fungerer ikke høyrehanda slik den skal, den er vond og stiv og jeg har problemer med å bruke fiskestangen. Likevel vet jeg ikke om jeg orker noe mere styr med den, mest sannsynlig vil den ikke bli helt bra.

Nå har jeg hatt litt dilla på symaskinen og nå er det solhatter som gjelder. Min vante tro blir det flere av alt. En til meg selv, en til gubben og en til barnebarnet Silje. Så har jeg lovet å sy en til min sønn og det gleder jeg meg til.

Selv om det stort sett handler om alle forsakelser man sliter med på grunn av korona så er det mye å følge med på i media. En viss president i USA forundrer meg. Det at en slik man kan bli president er ganske skremmende, det at han har mange følgere er etter tre år er enda verre. Hvem vet hva en slik man kan finne på og selv om jeg drar på smilen en gang i blant av noen av hans tvilsomme og underlige uttalelser er det vel egentlig ikke morsomt.

Gubben passerer meg en gang i blandt. Så snart han kommer hit er han superhandymann og har så mye han skal ordne. Denne gangen er det flere vannuttak, et til utekjøkkenet, et til dusjen og et til vaskemaskinen som må stå ute mangle på en bedre løsning.

Hobbyrommet er blitt uunnværlig og det er blitt en av mine favorittsteder. Her kan jeg sitte lenge.

 

5 kommentarer
  1. det er kjedelig når en ikke blir bra etter flere opperasjoner,sliter jeg også med foten,men så var det ortopeden som sagde av hælen min for så å skru den på i en litt annen vinkel ,det var ikke noe jeg viste skulle skje,jeg skulle bare opperere en sene i ankelen,han forsvarer seg med att det var for å ungå overtrakk så sena ryker flere ganger,men legen min sier en må gi alle opperasjoener 1 år før en kan si om det er vellykket eller ikke ,så da har jeg ennå et halvt å å bli bedre på :=) du også ,men godt du får til å kose deg med symaskina di da ,når det gjelder været har det vært en kald vår,men det er håp om varmere dager fremover nå :=) klem og kos dokke på hytta

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg