Investeringer!!!!

Man må betale for alle ting i livet. Noen ganger må man betale dyrt og andre ganger kan man få ting for lite og ingenting. Alle forstår at man må betale for ting man handler i butikken. Noe billig og noe er dyrt. Noen ganger synes vi at vi har gjort et godt kjøp, andre ganger angrer vi på kjøpet og føler oss lurt.

Men man må også betale for andre ting i livet. Vennskap, kjærlighet, arbeid og fritid. Man satser og man må betale. Noen ganger blir du sviktet. Du synes du har invistert for dyrt, satset for mye og har ingenting tilbake. Andre ganger kan du miste noen du er glad i, noen du har invistert både tid og følelser på. Mange ting kan skje som fører til at det man har invistert går tapt. Familie kan svikte og man må betale dyrt i form av tårer og våkenetter. Det finnes ingen garanti, man kan bare gjøre så godt man kan, prøve å være redelig og gi mest mulig, prøve å gjøre mot andre som man forventer andre skal gjøre mot deg. Noen ganger kan man tilgi, men ikke bestandig. Noen ganger må man bare akseptere at det aldri kan bli som før. Noe er ødelagt for alltid og kan ikke repareres.

Heldigvis får man også mye igjen for det man betaler. Noen ganger gjør man bra invisteringer. Noe som gir deg mye og beriker livert ditt. Sant og si er det mest av det. Så får man ta det vonde med det gode, riste av seg det negative og gå videre. Ikke la dårlig erfaringer skremme deg fra nye invisteringer, men leve livet på godt og vondt. Og bevare håpet……

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg