Et mareritt!

I kveld skal vi på nyttårsfest hos Gunnar og Aris datter. Koselig av henne og invitere foreldrene og ders venner. Anne – Lise og Kalle kommer også. Heldigvis bor de bare en 30 minutters gange fra oss og vi kan spasere frem og tilbake. Det er bortigmot umulig å få taxi på nyttårsaften så det orker vi ikke tenke på. 

I natt drømte jeg fært. Jeg drømte at min søster Gerd kom for å fortelle at mamma var på sykehuset igjen. Men at det nå var siste gangen.  Hun så svært alvorlig ut der hun stod. Jeg våknet med  at jeg gråt. Det var så virkelig, jeg lå lenge før jeg sovnet igjen. Jeg våknet i morges og var enda trist. Men det var heldigvis bare en drøm. Et mareritt vi har levd med i tre år.  Antagelig underbevistheten som arbeider med det som er vanskelig mens jeg sover. 

Utallige sykehusbesøk, hjerteinfark, operasjoner, hjertestans og så videre. Hun må være kjempesterk som har kommet seg gjennom så mye sykdom i live. Stakkar mamma som har slitt så fært med helsen i så lang tid…og stakkar pappa som har måttet leve med det skrekken…

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg