Årets siste dag!!

På årets siste dag er det naturlig å tenke på det som har vært og på det som kommer. I min alder går tiden alt for fort, det er derfor viktig for meg å ta vare på hvert øyeblikk som best jeg kan. Det har vært mange gode øyeblikk, men også mye trist i det året som har godt. Vi har fått Andreas, men vi har mistet Halvard. Å miste Halvard har vært tøft. Halvard som  har vokst opp med oss. Som har vært en så stor del av mitt liv. Som trengte oss på mange forskjellige måter, men som også ga oss så mye.   Etter at han døde på juni har det ikke gått en dag uten at jeg har tenkt på han. På julaften var vi med krans og lys på graven hans, der stod vi en stor flokk og gråt over Halvard. Likevel mener jeg at det at noen sørger over deg er viktig og riktig. På den måten viser vi respekt og på den måten lærer vi at livet gir og livet tar. Noen kommer og noen går, sorg og glede hand i hand.

På den andre siden har vi fått et nytt barnebarn. Andreas som har krøpet inn i våre hjerter og lagt seg godt til rette. Andreas med det søte tannløse smilet, som begynner å kjenne oss igjen, som kryper godt sammen på morfars fang og sitter der så tålmodig. Som ser opp på meg og smiler uforbeholdent, Som ser ut til å bli et svært harmonisk barn med alle muligheter i livet.

Og likedan Håkon med sitt kanstanjerøde hår. Som nå gir sin mor og fra en fulldagsjobb med å passe han. Som er i den alderen hvor man man må utforske alt. Som ser så tenksom ut på bildet vi fikk til jul, men som har verdens søsteste smil. Som er litt forsiktig og trenger litt tid  før han søker kontakt. Hvor godt det er å vite at han er til.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg