Aldri så galt???????

Stryking, skifte av sengeklær og klesvask er unnagjort, men enda gjenstår helgevasken. Den har jeg tenkt å spare til i morgen, så jeg har litt å gjøre da også. Ellers har jeg planer om litt baking. Måtte rimelig langt ned i fryseren da vi fikk uventet besøk i går kveld. Så det kunne være greit å fylle opp litt. Når vi først er inne på det tema kunne det   også være greit å fylle opp kjøleskapet. Ikke mye som frister der nå. Har foresten mistet litt matlyst  de siste dagene. Det er noe som heter at det aldri er så galt at det ikke er godt for noe, men jeg vet ikke helt om det ene oppveier det andre denne gangen.

Gleder meg veldig til at Gerd kommer hjem etter helgen. Savner henne nå.

Vi har hatt fint vær i dag. Solen skinte, det var mange vamegrader og jeg var syk etter å komme meg ut. Straks  jeg var ferdig i retten, to timer på overtid, gikk jeg fra Rådhuset til Bakke Gård. Fint å rusle gjennom byen, som var  full av folk som nøt det fine høstværet, rusle over Bakke bru og Bakklandet. 

I morgen skal jeg se om jeg finner meg  en ny cd, skjenke meg et glass god vin, tenne levende lys, spise god mat og bare kjenne på  gode den gode følelsen av helg. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg