Mobbing )-:

♥ Endelig fredag og helg. Nå har det gått i ett uten fridag i 12 dager så jeg er glad for å kunne ta litt fri nå. Dette er også siste dagen i retten for denne gang.

Neste helg er det nytt kurs, denne gangen er tema  "mobbing i arbeidslivet".  Mobbing er ille, her må alle gode krefter ta ansvar, ikke være med på bakvaskelser, ikke oppmuntret eller godta negative holdninger folk måtte gi utrykk for, være på offerets side.

Trist nå å lese i dagens avis at ungdommer blir mobbet på nettet. Sikkert enkelt for mobberen som kan få være anonym og hvor ingen stiller deg blir ansvar.  Jeg har vært borti slike tilfelle, både privat og i jobb-samenheng…..ille…..  stakkar den som blir rammet. Vanskelig å ta tak i det selv. Imidlertid må andres moral og medmenneskelighet kunne sette en stopper for det. Skulle bare mangle. Min far var et godt eksempel for oss under oppveksten i så måte. Vi fikk streng beskjed om at det vi ikke kan si rett ut til et menneske, skal du tie med. Likedan at hadde vi ikke noe pent å si om et menneske skulle vi ikke si noe i det hele tatt. Vanskelig å leve opp  men et mål og et godt forsett for alle….så da så…. prøv det….

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg