Slaraffenliv!!!!!

Enda en helg er overstått. Kom på jobb tre kvarter før tiden i dag. Har litt som ligger for etter flyttingen så jeg ville ha en tidlig start. Enda er det litt som skal på plass, vi har kommet litt etter med de ordinære arbeidsoppgavene og jeg skal ha kurs til helgen som er uforberedt. Dagen  i dag er i stor grad avsatt til det arbeidet, så får vi se om det blir tid til litt annet. Neste uke skal jeg være meddommer fire dager i arbeidsretten så det kunne være greit å komme litt ajour før det.

I går ble det litt slaraffenliv. Lå lenge, spiste frokost i morgenkåpen (kan ikke huske sist). Satt lenge med kaffen og levende lys på bordet.  Etterpå prøvde jeg å dusje samtidig med at bandasjen på foten ikke skulle bli bløt. Det gikk ikke særlig bra. Hadde fått beskjed av legen at jeg skulle holde såret tørt, men man må jo dusje. Plastposen rundt foten, som jeg trodde var en god ide, var halvfull av vann når jeg var ferdig.

Mamma og pappa kom til middag og Hege og Andreas etterpå. Den ungen er bare blid, snakker du til han er han et eneste stort smil. Terry stakkar er sjalu, han påkaller oppmerksomhet med sår og ensom sutring. Stakkar liten han er jo vant til å få all oppmerksomheten.  To julenissemasker er ferdig limt og klar for maling. En kropp er sydd og ferdig stoppet, et par leggings ferdig strikket og et par til påbegynt. Nå skal det lages julegaver an mass. En deilig søndag til tross for alt…..

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg