Hjemme en liten tur!

Etter over en uke på hytta er vi hjemme en liten tur i dag. Måtte hjem for å delta på  et møte i forbindelse med valget. Egentlig veldig bra for nå har det regnet, non stopp i tre dager.  Øset ned…. for å være nøyaktig. Det tar på humøret å sitte inne på en hytte i tre dager i pøsregn. Men nå er jeg glad, skal se mitt nyfødte lille barnebarn, skal møte min mor og shoppe litt. Har ikke dusj på hytta så det første jeg gjorde da jeg kom hjem var å gå i dusjen. Deilig.

Byggingen av den nye plattingen ut mot sjøen er i gang. Vi har hatt god hjelp av svoger Torbjørn som er kjempeflink. Brukte noen timer en dag på å bære materiellet bortover, men jeg har sittet inne mens gutta har arbeidet med det plattingen skal stå på.  I morgen tidlig kommer Torbjørn igjen å skal hjelpe til med å gjøre ferdig resten. Vi må derfor kjøe tilbake sent i kveld.

Nybåten har fått hvile seg de siste dagene, men det har da blitt noen turer. Har hatt mye besøk og noen har vært med på båttur. Lite godfisk å få, men i overflod med makrell. Greit nok en dag, men det er nok.  

Nå håper vi at det skal bli litt finvær de siste dagene av ferien. Nypllattingen skulle jo ha vært utprøvd.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg