Nidelven stille!

Enda en nydelig morgen i Trondheim. Litt kaldt i starten, men etter hvert syklet jeg meg varm og nød turen til arbeid tidlig i morges. Syklet en omvei langs Nidelven og over Bybrua. Bakklandet som tidligere ikke var regnet som byens fineste, er nå et kjempefint og populært boområde. Mye sjarm der i gården, med beplantning og hus som står tett i tett. Elva var fin og blank og Nidarosdomen…… på andre siden skjemte ikke ut utsikten akkurat. Kommer til å tenke på sangen "Nidelven stille" som synges med stor innlevelse i de få tilfellene vi er lengre enn 20 mil hjemmenfra. Vakker er den …akkurat som det står i sangen. Et fint syn fra Bybruen  oppover byggerekkene mot Bakke bro og fjorden.  

Men så lenge var Adam i paradiset. Nå er det datakræsj og jeg kommer ikke inn på saksbehandlinssytem eller noen plass hvor jeg kan få utført noe arbeid. Håper at det ordner seg snart, det jobbes i hvert fall med det.

I går kveld gikk Jarle, Terry og jeg til Kolstad. En bra tur med bratte bakker til og det motsatte hjem. Var innom for å kjøpe sjokolade som vi koste oss med da vi kom hjem. Terry trivdes, vi møtte mange tisper på veien. Han vet hvordan han skal behandle damene. Nærmer seg forsiktig og er… gentleman ad rang…Litt sketting rundt om kring hører med, man må jo markere seg når man skal vise seg frem for damene.

Lørdag skal vi kjøre til Røros. Er invitert til å være der i helgen, men kommer oss ikke i vei før på lørdag morgen. Litt trasig å reise bort nå like før fødsel og alt mulig, men det er jo ikke lengre veien hjem dersom noe skulle skje. Gleder oss i hvert fall til helgen og deilig å gjløre litt annet en gang.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg