Mah jongg!!!!

Jarle og jeg har fått dilla på et gammelt kinesisk spill som heter Mah jongg. Det er blitt stor konkuranse om PC på kveldene og den står skjelden ledig. Vi spiller Ma jongg og er helt frelst. Vi klarer ikke å la det være. Mah jongg er et slags huskespill der det gjelder å finne to like symbol. Finner du to er disse brikkene borte. Det går ut på å finne alle parene så snart som mulig. Min rekord er nå på 178, den mååååååå….bli bedre.  Vi spiller til øynene blir store og våte. Jeg har aldri helt klart å se hvordan man kan bli så fasinert av et spill, men nå forstår jeg….

I går kveld var vi i bursdagselsakp til min mor. Der var det som vanlig fult hus med unger og hunder. Bløtekake, vafler og smørbrød gikk ned på høykant. Ellers er det Hege og Bjørnar (vordene foreldre) som er gjenstand for mest oppmerksomhet.  De bør nyte det nå for så snart barnet er født, vil oppmerksheten flytte seg over til nykommeren. I mellomtiden venter vi alle i spenning og prøver å la være å ringe for å spørre Hege om hun fremdeles er hjemme.

Forresten er endelig BoBos jakk ferdig, den er vasket strøket og ligger klar. Hvit bukse, body med små bamser, ditto lue og søte små sokker er innkjøpt. De  har som formål å skjule at mormor ikke har mesterbrev i strikking.  Men jeg trøster meg med at det er kjærlighet i hver maske…. så da så…. Barnet har forøvrig en farmor som er flink til å strikke. Hun har klart å få ferdig to sett allerede.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg