Vær glad i meg likevel!!!

Noen ganger er jeg utrolig egoistisk og luller meg inn i min egen virkelighet ,hvor jeg og bare jeg er i fokus. Det som teller er mine problemmer, mine følelser og mine behov. Da trekker jeg meg tilbake og behøver avstand fra alt og alle. Etterpå er jeg passe opprørt over meg selv og min egen egoisme og jeg gjør så mye jeg kan for å skjule denne siden av meg selv.

Etter min oppfatning er de to verste egenskapene mennesker kan ha grådighet og egoisme. Begge deler finner vi nok desverre i alle mennesker. Bare for å overleve trenger vi en viss posjon egoisme. Det er ofte den sterkestes rett . Også i vårt samfunn hvor det skal være lagt til rette for det motsatte. Grådigheten kan vi nok heller ikke fraskrive oss helt. Men vi kan jobbe med det og prøve å bli et bedre menneske. Være ltt raus i alle betydninger av ordet. Gi litt ros når noen fortjener det, en god og ektefølt klem og andre ting som mennesker rundt deg trenger.  Kanskje en liten oppmerksomhet når man minst venter det, litt støtte når noen har det vanskelig, enda om de selv er skyld i det.

Et ordtak heter:
Elsk meg mest når jeg fortjener det minst, for da trenger jeg det best. 

Sant eller ikke? 

Jeg tror det må være slik, når folk rundt deg har tabbet seg ut, gi dem tilgivelse, vær litt raus….og når jeg ikke klarer å være alt jeg skal, tilgi meg og vær glad i meg likevel……

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg