Smil gjennom tårer!

Det er merkelig hvordan man kan takle ting som skjer i livet. Triste som hyggelige. Reaksjonen er forskjellig fra menneske til menneske. Også i forhold til hvordan du har det ellers. Noen ganger kan en liten ting få det til å bekke over og andre ganger takler du mye og store ting så lett som bare det. Noen får det ut gjennom å leve det ut, bruke de som orker å høre på det. Andre bærer det inne i seg og får det ikke ut. Men på en eller annen måte må du komme gjennom det, på et aller annet tidspunkt går folk rundt deg lei av å høre om det og på et aller annet tidspunkt må du selv klare å leggge det bak deg. Akkurat når det skjer er det verdens undergang og vi tror ikke vi kan komme oss gjennom det, men så smiler man igjen, så oppdager man at man at livet går videre uansett. Din sorg og din nedstemthet er ikke alfa og omega, det berører ikke manges liv i den store sammenhengen.

Ta virkelige tragedier som rammer folk du ikke kjenner, du leser om det i avisen og du forferdes over at slike ting kan skje. Det kan være trafikkuhell, drukningsulykker, mord og annet. Forferdelige ting, men etter noen dager er det skjedd noe nytt og det går i glemmeboka.

Så sitter man igjen med minnene, så prøver man å huske alt det gode. Så vet du at det triste er en del av livet, at vi vil opplve dødsfall blandt  mennesker vi er glade i og vil vil savne dem og ønske dem tilbake. Men det er desverre ingen ting vi kan gjøre, vi lever videre.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg