Dette er meg!

I dag må jeg kjøre Halvard til legen igjen. Han har en infeksjon i foten som trenger behandling. Antagelig må han enten på sykehus igjen eller på det nye døvesenteret på Havstad. Litt vanskelig å være tvungen å følge han rundt i arbeidstiden. Blir ikke bare populær på jobb til tross for at jeg bruker feriedager og avspassering.  Vi har snakket med døveforeningen for å finne en løsning på dette. Ingen i familien har anledning til å fylle alle Halvards mange behov for hjelp for tiden. Sliter litt med dårlig samvittighet og synes det er veldig trist at vi nå er kommet i den situasjonen at mange ting rundt Halvard er problematisk. Det sliter på oss alle. Ingen menneske skal behøve å føle at man er en byrde for andre. I hvert fall ikke Halvard som har nok å slite med fra før.

Dette er meg!

Liten, men stor
Ubetydelig, men betydelig
Urettferdig, rettferdighet
fraværende, til stede
tenker, handler,
gjør for lite – gjør for mye 
er til – setter spor
Ubetydelig, betydelighet

1 kommentar
  1. Kjære moren min. Synes du skal sette deg ned å tenke på alt du gjør for Halvard (og andre) og gi deg selv en klaps på skulderen. For du bidrar med masse positivt for han (oss)

   Du bruker jo av dine egne ferie dager / avspaserings dager på å stille opp for han! Synes du fortjener blomster jeg, ikke egenstraff og dårlig samvittighet !

   Stor klem, og snart helg. Sees på Leangen kl fem.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg